В  интервю пред мексиканското издание на Esquire Джон Траволта казва, че никога

...
В  интервю пред мексиканското издание на Esquire Джон Траволта казва, че никога
Коментари Харесай

Даяна мечтаела за танц с Джон Траволта

В  изявление пред мексиканското издание на Esquire Джон Траволта споделя, че в никакъв случай няма да не помни момента, в който е танцувал с принцеса Даяна в Белия дом. Звездата от кино лентата " Брилянтин " и английската принцеса завладяват дансинга по време на публична вечеря, състояла се през 1985 година в Белия дом и проведена от тогавашния президент на Съединени американски щати Роналд Рейгън и брачната половинка му Нанси.

" Не имах вяра, че те ще ме помолят да я поканя на танц. Но си помислих, че несъмнено имат причина и по тази причина би трябвало да дам най-хубавото от себе си ", споделя Траволта. " Всички бяхме там... в Белия дом. Полунощ е. Сцената е като фантазия. Приближавам се до нея, леко допирам лакътя ѝ и я поканвам на танц. Тя се обръща към мен и ме озарява с онази нейна пленителна усмивка, малко тъжна някак, и приема поканата ми. И ето ни нас двамата - танцуваме дружно като в някаква приказка ", спомня си артистът. Той е съумял да резервира този покъртителен спомен доста жив в съзнанието си и до през днешния ден, написа Дир. бг.

В друго свое изявление от 2007 година Джон Траволта разкрива, че точно първата дама на Съединени американски щати Нанси Рейгън тогава му е споделила, че принцеса Даяна на драго сърце би танцувала с него. И откакто той се е осмелил да я предложения, двамата танцували цели 15 минути. " Никога няма да го не помни. Такава чест е за мен, че това се случи и знам сигурно, че това е бил един от най-любимите ѝ моменти от престоя ѝ в Съединени американски щати. Може би най-любимият ѝ миг. Той е направил живота ѝ по-хубав, той направи и моя живот по-хубав и толкоз доста скърбя, че нея я няма в този момент ". Заради този незабравим момент роклята, с която е облечена принцеса Даяна онази вечер, става известна като " Роклята Траволта ". Преди отпътуването си за Съединени американски щати лейди Даяна си поискала единствено едно нещо - да танцува с Траволта. Това нейно предпочитание се реализира. Джон и Даяна танцуват под звуците на " You Should be Dancing " от кино лентата " Треска в събота вечер ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР